Om Ulricehamn City

Det du behöver – och lite till..

Året om finns det goda möjligheter till shopping med tradition och kvalité. Att handelstraditionerna i staden har anor sedan medeltiden gör det mer intressant då gamla kulturmiljöer blandas med dagens aktuella utbud.

Låt dig inspireras av ett varierat utbud av fräscha unika affärer och välkända butikskedjor. Genom vårt kunnande, service och trevliga bemötande ser vi till att du får det du söker.

Med ett brett utbud av aktiviteter och arrangemang för vi ett levande centrum.

Välkommen till Ulricehamn City!

Kontaktperson

Linda Fritzson

Tel: 0321-59 59 69
E-post: info@cityforeningen.se

Ulricehamns Cityförening

Denna sida drivs av Ulricehamns Cityförening som verkar för ett aktivt och attraktivt centrum med ett brett utbud av shopping, upplevelser och tjänster.

Marknad

Är du som knalle, skola eller förening intresserad av att medverka på vår/höst eller julmarknad – tag kontakt med oss på Cityföreningen, via mail på info@cityforeningen.se

Turistbyrå/turistinformation

Välkommen till Ulricehamns Turistbyrå!

Vi finns i centrala Ulricehamn och hjälper dig gärna med information om vår kommun och övriga Sverige. Hos oss kan du köpa biljetter till lokala evenemang, fiskekort, souvenirer och mycket annat.

Du hittar oss i gamla stationshuset nere vid vattnet på Järnvägstorget 2.

www.ulricehamnsturistbyra.se »

Parkeringar

När du kommer till Ulricehamn finns det flera alternativ med parkering:

Kommer du från norr så parkerar du enkelt på Boråsvägen 7 ”Marknadsplatsen”. Utmed Åsunden finns parkeringar vid Restaurang Bryggan på adress Strandvägen 7.